söndag 31 maj 2009

Ny layout med ny mall

Att byta mall kanske kan jämföras med att byta gardiner? Det brukar jag ju inte göra så ofta... men ett gardinbyte på bloggen är värt att prova. Lite mer blått blev det - och vit rubrik som jag försökte med på förra mallen (som tyvärr gjorde alla texter vita och oläsliga då). Så småningom kanske jag kan göra ändringar som går utanför de färdiga mallarna? Vad behöver jag veta och kunna för att själv utforma sidan?

4 kommentarer:

Sevil Altunel sa...

ne yazdığınızı çeviremedim.ama her ne ise de..ziyaretinize çok teşekkür ederim..

. sa...

God kveld der borte i øst.

Fikk ikke opp kommentarskjemaet da jeg prøvde meg i stad. Men nå funker det visst.. Ja, nå har du satt deg selv på verdenskartet, ser jeg. :-) Synd med språket, da. (Jeg fikk et innlegg på min blogg som jeg bare sletta.. Det er ikke alle som er hyggelige der ute, men det hører jo med til dette gamet, dessverre.)
Så er maimåned unnagjort, flott avslutning med sol og varme. Satser på at juni kommer med mer av godsakene.
Hei så lenge!
Prunella

Eva i Väderstad sa...

Hej Sevil Altunel
Jag var inne på din sida och såg alla fina kakor och skrev (och nu låter jag Google översätta) Ben sayfanızda ve tüm güzel kek gördü ve yazdı (ve şimdi yapmak Google çevirmek) izinHey ne çok eğlenceli kek! Ben Türkçe anlamıyorum, ama eğlenceli bir başkası to look at.
Güzel kek! Ben İsveç seni yazmak

Eva i Väderstad sa...

Hej Prunella
Visst är det spännande med alla märkliga möten som kan uppstå här ute i bloggosfären. Fick en kommentar från en brasilianare, vet inte alls hur han hittade hit men kanske på samma sätt som jag hittade en turkisk sida genom feedjit. Det blir ju lite extra roligt när flaggorna dyker upp i min Feedjit-räknare